Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Aflati cum proiectul dumneavoastra prinde viata.

Noi am creat Pongo gandindu-ne in principal la companiile mici si mijlocii care au nevoie de un design de calitate la un pret convenabil. Oricat de mica ar fi compania dumneavoastra noi luam in serios orice nou proiect si va asiguram ca veti fi multumit.

Garantam ca veti fi
multumit.
  1. Vom face impreuna un brief de creatie (un document care ne va ajuta sa intelegem mai bine afacerea dumneavoastra), deci nu avem cum sa nu stim exact ce doriti.
  2. Va vom trimite primele propuneri rapid, de regula in 5 zile lucratoare de la data demararii proiectului.
  3. Vom analiza impreuna propunerile si vom face modificarile care se impun.
  4. Ne oprim cand sunteti multumit.
  5. Aveti siguranta faptului ca lucrati cu o echipa de profesionisti cu experienta in marketing si vanzari pentru mari companii din Romania.