Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Suntem pregatiti sa va ajutam

Totul e gata in 5 pasi.
E foarte simplu!
  1. Intrati in legatura cu un reprezentant Pongo prin telefon, e-mail sau prin cererea unei cotatii pentru un site, pliant, brosura, logo, etc.
  2. Reprezentantul Pongo va completa impreuna cu dumneavoastra un brief de creatie (un document care ne va ajuta sa intelegem mai bine afacerea dumneavoastra) si va emite o factura proforma pentru proiectul pe care urmeaza sa il realizam impreuna.
  3. Echipa noastra va incepe imediat lucrul la proiectul dumneavoastra. De regula veti primi primele propuneri in 5 zile lucratoare de la plata facturii proforme.
  4. Veti primi propunerile noastre in sectiunea Contul Meu (va fi creat un cont special pentru dumneavoastra unde veti putea vizualiza oricand stadiul proiectului ). Veti putea adauga comentarii si sugestii de imbunatatire.
  5. Ne oprim cand sunteti multumit.