Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Satu Mare.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Punctuali, deschisi cerintelor clientului.
Manolache Nicoleta, Bucuresti

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

 

Din libraria noastra de articole

Greseli in web design si marketing (partea 2)


Greseli in web design

- Imagini care lipsesc.

- Cuvinte/fraze subliniate care pot fi confundate cu link-uri.

- Ghilimele ondulate, apostrof ondulat si alte caractere speciale care probabil ca vor fi convertite in altceva pe anumite sisteme de operare.

- Pagini care sunt mai late decat monitoarele calculatoarelor vizitatorilor, fortand vizitatorii sa deruleze stanga - dreapta.

- Muzica de fundal pe pagina Acasa. Vizitatorii vor obosi sa auda muzica de mai multe ori, de fiecare data cand revin pe pagina Acasa, intr-o singura sesiune. Sa aveti un buton de oprire a muzicii. Daca sunteti muzician si ati incarcat muzica pe site-ul dvs., faceti ascultarea muzicii optionala.

- Ferestre enervante tip pop-up (fereastra tip mesaj care obstructioneaza pagina principala) care continua sa apara de fiecare data cand vizitatorul se intoarce pe pagina Acasa.

- Bannere flash, animatii ce nu aduc un plus de informatie sau sunt foarte stridente.

- Mesaje iritante care distrag atentia pe status line a browser-ului.

- Text intermitent care nu se va vedea cu majoritatea browser-elor.

- Pagini in constructie. Faceti paginile accesibile atunci cand sunt gata.

- Fundal albastru. Link-uri albastre; culoarea standard a link-ului nu va fi vizibila pe un fundal albastru.

Cat de facil de folosit este website-ul dvs. ? Ganditi-va ca un posibil cumparator viziteaza site-ul pentru prima data. Website-ul dvs. va avea succes doar daca utilizatorii invata imediat sa il foloseasca.

Trebuie sa faceti o impresie pozitiva cu website-ul dvs. Cereti feedback de la un web designer profesionist, de la clienti si de la asociatii de afacere. Corectati problemele. Va merita.