Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Focsani.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super, vom continua colaborarea.
Guias Laurentiu, Comfort Plus Srl, Oradea

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

 

Din libraria noastra de articole

Cheia crearii unei website eficient


Cheia pentru crearea unui website eficient este o buna planificare. Fara planificare si organizare, site-ul va fi haotic. Dupa ce ati realizat un plan de design, va trebuie continut. Acest fapt e valabil atat pentru site-urile noi, cat si pentru cele existente.

Pentru crearea unui plan pentru un site nou sau unul existent, ganditi-va la ceea ce va realiza acesta
. Luati o foaie de hartie si un creion, desenati un cerc in mijloc si scrieti „Acasa”. Desenati casete conectate de linii care radiaza din centrul cercului si numiti-le cu fiecare dintre ariile principale pe care le acopera site-ul dvs. Nu uitati o harta a site-ului, daca site-ul dvs. are peste 8-9 pagini. Repetati acest proces pentru fiecare cerc secundar pana cand terminati de planificat site-ul. Daca deja aveti un site, faceti acest exercitiu si includeti fiecare pagina pe website.

O navigare buna este vitala
, iar o navigare dificila duce la frustrarea vizitatorului. Din momentul in care aveti un plan, puteti crea  link-urile de navigare intr-un mod cat mai intuitiv. Realizati pana la 8 link-uri principale de navigare pentru folosirea lor pe toate paginile site-ului dvs. Nu doriti sa va zapaciti vizitatorii site-ului cu prea multe optiuni. Puteti oferi mai multe posibilitati de a alege mai tarziu, pe masura ce clientii devin fideli site-ului dvs.

Daca aveti o multime de link-uri, atunci ganditi-va sa creati pagini care prezinta fiecare grup de link-uri. De exemplu, Click Art Gallery are sute de pagini in cadrul site-ului, dar doar 8 link-uri principale. Doua dintre link-urile principale sunt catre sub-paginile de navigare. Primul este o pagina de „arte”. Aceasta afiseaza toate paginile de pe site care prezinta doar operele de arta expuse. Al doilea este o pagina de „servicii” care prezinta toate serviciile suplimentare de pe site. 

De indata ce problema legata de navigare e rezolvata, e timpul sa ne concentram la continut. Intrebarile frecvente pe care le auzim sunt de genul: cata informatie ar trebui sa asezam pe o pagina si cat de mare trebuie sa fie o pagina web ?

Marimea unei pagini web si deci continutul acesteia sunt dependente de tipul de informatie care este pusa la dispozitie. Totusi, multi vizitatori ai site-lui nu doresc sa citeasca o versiune concentrata a romanului „Razboi si pace” pe o singura pagina. Impartiti logic continutul in portiuni usor de citit.

Daca site-ul dvs. nu este o galerie de arta, atunci e bine sa pastrati imaginile la minimum necesar. Incercati folosirea imaginilor simple GIF/PNG deoarece sunt mici si se incarca usor.

Lista urmatoare va ofera cateva sfaturi foarte bune de design pe care sa le luati in considerare cand va pregatiti continutul website-ului.

- Trebuie sa aveti un text usor de citit.
- Folositi fraze scurte.
- Impartiti textul in paragrafe.
- Folositi marcaje si liste pentru precizarea scopului.
- Creati o variatie in text cu ajutorul marimii si culorii, dar nu faceti textul prea mic pentru a fi citit.
- Fiti consecventi – consecventa aduce o imagine profesionala.
- Nu folositi pentru text o culoare ciudata/combinatii ciudate de culori pe fundal.
- Ramaneti la o singura culoare pentru fiecare tip de font (de exemplu titlu - albastru, sub-titlu – albastru-verzui, text principal - negru)
- Linkurile trebuie sa fie subliniate.
- Lasati spatiu alb ca sa aveti un design cu o aparenta „curata”.
- Intrebati doi sau trei prieteni (pe a caror parere va puteti baza) ce cred ei despre prezentarea site-ului si navigarea pe acesta.