Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Ducem la bun sfarsit orice proiect

Orice idee aveti, suntem
gata sa va ajutam

La Pongo noi vrem sa ajutam companiile mici sa devina mari.

Ce putem face in plus pentru compania dumneavoastra:

Obiecte promotionale

Intrati in magazinul nostru cu peste 200 de obiecte promotionale pe care le puteti personaliza! Avem tricouri, sepci, instrumente de scris, umbrele si multe alte obiecte promotionale la care nici nu v-ati gandit.

Intrati in magazinul nostru acum! »

Sisteme de afisaj pentru targuri si expozitii

Va putem ajuta cu solutii inteligente de afisaj (pe care noi le putem personaliza pentru firma dvs.), cu mobilier modern si avangardist astfel incat targul la care participati sa fie o reusita totala.

Descoperiti sistemele de expunere si afisaj »

Servicii tiparire

Tiparim la preturi avantajoase: afise/postere, brosuri/cataloage, carti de vizita, flyere/fluturasi, pagini cu antet, mape, pliante.

Folositi calculatorul nostru de preturi »

Gazduire site, colocare server, inregistrare domenii

Daca nu stiti exact despre ce este vorba, lasati totul in seama noastra. Odata creat, site-ul dumneavoastra trebuie sa stea fizic pe un server si sa poata fi gasit la o adresa de internet.

Comandati gazduire site »     Inregistrati un domeniu »

Design interactiv

Echipa noastra a lucrat pentru mari companii din Romania si este la curent cu tendintele actuale in promovarea pe internet si nu numai. Luati legatura cu un reprezentant Pongo si descoperiti posibilitatile inteligente de promovare din acest moment.

Luati legatura cu un reprezentant Pongo acum »

Si mai mult decat atat

Contactati un reprezentant Pongo si orice idee pe care o aveti noi promitem sa o transformam intr-un proiect de succes.

Luati legatura cu un reprezentant Pongo acum »