Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Iasi.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Super OK. Profesionisti si fara intarzieri.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

 

Din libraria noastra de articole

Cresteti vanzarile cu pagini web usor de citit


Paginile web cu text usor de citit vor genera mai multe vanzari decat paginile elegante care sunt greu de citit. Urmati sfaturile acestea de design. Nu numai ca paginile dvs. vor fi usor de citit, dar veti avea de partea dvs. potentialii cumparatori si va veti reusi sa cresteti vanzarile.

Mentineti paginile scurte – mai ales pagina Acasa

- Puneti continutul important sus pe paginile dvs. ca sa fie vizibil pe ecran.
- Atentia utilizatorului trebuie captata cu textul ce se vede in primul ecran. Daca nimic din acest text nu-i impresioneaza, multi nu mai dau scroll pentru a vedea informatia de mai jos.
- In general, limitati lungimea unei pagini web la doua ecrane.
- Impartiti paginile lungi in mai multe pagini.

Prezentare

- Folositi textul aliniat la stanga decat textul centrat pe mijloc/block justify.
- Scrieti paragrafe scurte (4-5 randuri). 
- Limitati latimea paginii dvs. web pentru a se potrivi pe ecranele vizitatorilor.  Vizitatorii nu vor sa se miste la stanga sau la dreapta ca sa vada continutul.
- Mentineti aparenta, prezentarea, navigarea, caracterele si culorile consecvente pe toate paginile.

Segmentati textul

- Evitati paginile lungi de text.
- Segmentati textul cu spatiu alb, culoare, coloane, linii, bare si grafica.
- Rupeti textul in sectiuni usor de citit.
- Folositi subtitluri si liste punctate pentru accentuarea avantajelor.

Culoare si contrast

- Folositi culoarea cu moderatie. Prea multa culoare poate distrage atentia.
- Selectati o culoare de fundal care contrasteaza cu culoarea textului.
- Evitati fundalurile albastre. Textul inchis pe fundal deschis e usor de citit.
- Evitati textul pe imagini de fundal foarte colorate. Majoritatea imaginilor de fundal vor scadea caracterul lizibil al textului.
- Folositi culori agreabile pe web. Culorile care sunt prea aprinse pe monitorul dvs. pot aparea inchise pe monitorul altuia si pot face mesajul imposibil de citit. 

Scrierea
 
- Evitati caracterele mici, textul alb pe fundal negru si literele inclinate.
- Evitati folosirea literelor mari in cuprinsul continutului.
- Limitati numarul fonturilor intr-un website la maximum trei.
- Folositi o marime de font care este in tonul publicului dvs. tinta. De exemplu, folositi o marime mai mare pentru cititori mai batrani. 
- Accentuati cuvintele importante, titlurile, si propozitiile folosind culoare, ingrosare si diferite marimi de font. Dar faceti asta cu masura. Prea multa culoare sau ingrosare reduce impactul.
- Evitati sublinierea. Cititorii pot crede ca acel cuvinte sau propozitii subliniate sunt link-uri.
- Folositi fonturi standard cum ar fi Arial, Times New Roman si Verdana. Daca folositi fonturi pe care cititorii nu le au in calculator, browser-ele lor vor arata alte fonturi, iar pagina dvs. web va arata total diferit pe calculatoarele vizitatorilor, decat cum ati dorit sa arate.
- Evitati caracterele speciale cum ar fi ghilimelele curbate, apostroful curbat, liniute deasupra lui n sau m. Aceste caractere se pot converti in caractere indescifrabile pe site-urile web.

Imagini si grafica 

- Folositi imagini si grafica in ton cu strategia de vanzare.
- Mentineti animatia, textul intermitent si derularea textului la minimum. Acestea distrag cititorul de la concentrarea la textul dvs.

Verificati-va paginile

Paginile web pot aparea diferit pe calculatoarele vizitatorilor, in functie de computer, monitor, browser si fonturi. Ceea ce pare grozav pe un browser poate arata neprofesional pe altul. Vizualizati paginile cu browsere diferite, computere si platforme diferite. (PC si Mac).