Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Tulcea.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super, vom continua colaborarea.
Guias Laurentiu, Comfort Plus Srl, Oradea

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Cum sa angajati compania potrivita de web design (partea 1)


Indiferent daca aveti o mica afacere, o organizatie caritabila sau o companie de succes in topul Fortune 500, alegerea firmei corecte de web design poate deveni usor un proiect de cercetare. Cu mii de firme de web design din care sa alegeti, ce factori ar determina care companie de design este cea mai buna pentru afacerea dvs. ?

Primele considerente pentru alegerea unei firme de web design sunt:

* Pretul
* Service pentru client/acces la asistenta
* Indicatori de credibilitate ai firmei de design
* Portofoliu si experienta in design
* Alte servicii oferite (reinnoirea domeniului, hosting, SEO)
* Timpul pana la livrare

Sa aruncam o privire mai atenta la fiecare detaliu si sa vedem cum putem sa identificam si sa alegem firma potrivita de web design.

Pret

Ca multe produse si servicii pe care le cumparam, atat pentru uz personal, cat si profesional, decizia pentru o firma de web design se poate adesea rezuma la pret. Dar valoarea serviciilor oferite este ceea ce conteaza. Un website de 100 EURO web site de regula va arata, va fi si va lucra ca un website de 100 EURO.

Pretul dezvoltarii site-ului dvs. va depinde de trei factori: caracteristicile site-ului, cantitatea de continut si optiunile serviciilor incluse in pachetul de design, cum ar fi gazduirea.

Deoarece pretul variaza in functie de companie, iata cateva principii de folosit, cand determinati validitatea si valoarea unei pret afisat pentru web design:

* Pretul este all-inclusive pentru intregul proiect ?
* Exista si o taxa repetata lunar pentru gazduire ?
* Site-ul este realizat la comanda sau este facut pe un template existent ?
* Exista o taxa separata pentru dezvoltarea continutului, cum ar fi cea pentru scrierea textelor ?
* Inregistrarea/managementul domeniului este inclus in pachet ?
* Firma va furniza concepte de design multiple, inainte de dezvoltarea propriu-zisa ?

Este important sa comparati preturi de la cel putin trei firme ca sa determinati valoarea serviciilor oferite. Cautarea celui mai bun pret este importanta intr-o piata competitiva a serviciilor.

Service pentru client

Nimic nu e mai rau decat semnarea unui contract cu o firma care ofera un produs grozav, ca sa aflati apoi ca sunt imposibil de contactat. Fiti consecventi si stabiliti un contact cu firma de web design, caci e important pentru asigurarea succesului inainte, in timpul si dupa ce site-ul dvs. este dezvoltat.

Pe parcursul procesului de design, puteti identifica text, poze sau informatii de contact pe care doriti sa le schimbati inainte de a aparea site-ul dvs. pe internet. Daca aveti intrebari imediate privind dezvoltarea site-ului dvs., mai bine realizati o colaborare cu angajatii de la asistenta clientilor prin email, telefon sau chat live.

Daca sunteti limitati la asistenta tehnica prin email, cautati si alte firme care ofera mai multe optiuni de asistenta clienti cum ar fi cea prin telefon si chat live concomitent. Email-ul este bun pentru probleme mai mici.

 

Multe companii au preferat lucru la negru. Au platit cuiva o anumita suma pentru crearea site-ului iar acum nu mai dau de persoana respectiva pentru a le face diverse actualizari. Mai clar, au preferat sa plateasca mai putin, insa au renuntat la "garantie". Ca sa mearga mai departe, trebui ori sa reinceapa proiectul cu o alta firma (ceea ce ii face sa piarda investiatia intiala), ori sa fie taxati de 2-3 ori mai mult pe modificari (este de 2-3 mai greu sa se lucreze pe un site facut de altcineva). Deci, lucrati cu o firma de incredere chiar daca platiti un pic mai mult. Se va merita in timp.