Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Cum reusim sa avem tarife atat de mici

Pentru ca am automatizat procesul de creatie cat si cel de vanzare ne permitem sa va oferim niste tarife incredibile. Pentru ca atunci cand am creat Pongo ne-am gandit in primul rand la afacerea dvs.

 1. Site web: 349 €

  Veti primi un site de calitate cu 20 de pagini web create.

  Orice modificare la site care iese din caracteristicile template-ului ales de dumneavoastra (alta gama de culori, caracteristici de functionare diferite, etc) se tarifeaza cu 18 euro/ora.
 2. Magazin virutal: 549 €

  Veti primi un magazin virtual functional. Veti putea primi imediat comenzi de la potentialii clienti.

  Magazinul virtual include printre altele si cos de cumparaturi pentru vizitatori precum si o sectiune de administrare pentru dumneavoastra ( veti putea sa adaugati produse, imagini, sa le stergeti/editati).
 3. Trei variante din care sa-l alegeti pe cel mai bun, numar nelimitat de modificari.
  Mai multe variante de lucru la logo (mai multe de 3) se vor tarifa proportional cu numarul acestora.
 4. Pliant A4, A5: 149 €

 5. Brosura: 249 €

  12 pagini cu text si imagini.
  Mai multe pagini in brosura se vor tarifa in mod corespunzator.


Pentru orice idee sau proiect nou care iese din tiparele serviciilor de mai sus, cereti o cotatie de la reprezentantul Pongo.