Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Drobeta Turnu Severin.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super profesionisti ! Tot asa !
Ciprian Bara, Cabinet de Avocat Ciprian Bara, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de prestatia celor de la Pongo. Am lucrat cu foarte multe agentii de webdesign, freelanceri, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul de profesionalism Pongo.
Multumim. Sigur vom mai reveni.
Mihai Constantinescu, Sysnet Consulting Group, Bucuresti

As putea spune ca ati plecat cu dreptul. Profesionisti si prompti si plini de imaginatie.
Soare Catalin, Event Multimedia Production Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Sase considerente majore pentru refacerea website-ului dvs.


Crearea unui website este un mare pas inainte spre o afacere online. Pentru a avea un website bun pentru o afacere online de succes, trebuie sa urmati o multime de reguli si recomandari care sunt dirijate de lideri profesionali in afacerile electronice.De la dezvoltarea unei strategii pentru functionalitatea website-ului dvs. pana la alegerea unui nume pentru domeniu si o buna companie de web hosting pentru structura, designul si continutul website-ului.

Puteti gasi usor mari volume de articole pe internet care va ajuta sa faceti acest pas foarte important al afacerii dvs. Dar, indiferent de toate consideratiile, pot exista si motive ca sa decideti ca trebuie sa va refaceti site-ul. Un motiv serios este experienta dvs. Cu fiecare zi cu care deveniti mai implicat in afacerea dvs. online si invatati lucruri noi, deveniti mai apropiat de decizia de a reface website-ul dvs. Nu este un pas negativ. Este un pas foarte important catre un lucru mai bun. Facand acest pas, trecem de la o etapa la alta noua si asa va creste si afacerea online. Pentru a lua aceasta decizie cu atentie, trebuie sa aveti in vedere multi parametri dintre care am ales sase:


1. Sa nu schimbati niciodata designul site-lui doar din dorinta proprie. Totdeauna sa va ganditi ca si clientii si utilizatorii dvs. vor folosi site-ul si trebui sa aveti in vedere nevoile lor. Daca nu aveti un feedback negativ de la vizitatorii site-ului dvs., nu e nevoie sa-l refaceti. Daca ati luat decizia refacerii website-ului, pentru ca nu va mai place, cantariti de 2 ori aceasta decizie. S-ar putea sa pierdeti timp si energie datorita unei decizii gresite.

2. Daca website-ul dvs. a fost activ un timp indelungat si aveti utilizatori in mod curent, dar si periodic, niciodata sa nu restructurati intregul website. De exemplu, ei stiu ca cele mai recente stiri apar intr-o caseta in dreapta sus pe website-ul dvs. Asa ca ei vor merge direct in acel punct de fiecare data cand vin pe website-ul dvs. Daca schimbati pozitia casetei cu stiri recente, vizitatorii vor fi zapaciti, iar acest lucru ii va dezamagi.

3. Nu uitati ca un proces de reproiectare ar trebui sa aduca imbunatatiri functionarii site-ului dvs. Asa ca trebuie sa aveti imagini mici, sa reduceti codul JavaScript si sa inlaturati animatiile flash nefolositoare. Utilizatorii se asteapta sa acceseze site-ul dvs. cu aceeasi operativitate sau chiar mai bine decat anterior. Daca vor simti ca este mai lent, il vor ignora. Exista o multitudine de website-uri mai bune pe care le pot accesa.


4. Folositi-va experienta si studiati comportamentul vizitatorilor dvs. curenti ca sa vedeti care parti ale website-ului dvs. sunt mai importante pentru clientii dvs. Intr-un proces de re-proiectare, mentineti acele parti accentuate. Acordati-le un loc mai bun acestor parti in noul dvs. design. Ajutati vizitatorii sa le gaseasca mai usor decat pe vechiul site si astfel ei sa fie mai multumiti de noul website.

5. Reclamele text sunt foarte atractive pentru utilizatori si daca folositi sisteme PPC (Plata la click) cum ar fi Google AdSense, puteti sa castigati si bani din website-ul dvs. Reclamele text trebuie sa fie situate intr-o pozitie care nu numai ca nu afecteaza in sens rau structura website-ului, dar atrage si vizitatori care fac click pe acestea. in noua structura a website-ului dvs., aveti in vedere si o locatie potrivita pentru reclamele text.

6. Motoarele de cautare sunt esentiale pentru website-ul dvs. Niciodata sa nu le uitati in cadrul procesului de reproiectare. Meta tag-urile trebuie sa fie perfectionate. Alegeti continutul paginilor web care se potriveste mai bine afacerii dvs. si nivelului densitatii de cuvinte-cheie. Paginile noi adaugate website-ului dvs. trebuie sa fie bine proiectate si optimizate pentru motoarele de cautare. Redenumirea imaginilor si si paginilor sa fie mai atractiva pentru motoarele de cautare. Folositi tag-uri Alt pentru imagini. Adaugati subsolul paginii. Adaugati o harta a site-ului cu un link de la pagina Acasa si eliminati link-urile defecte.