Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Ploiesti.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super OK. Profesionisti si fara intarzieri.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

As putea spune ca ati plecat cu dreptul. Profesionisti si prompti si plini de imaginatie.
Soare Catalin, Event Multimedia Production Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Cincizeci de sfaturi sigure de design (partea 2)


Sfaturi pentru formatarea si prezentarea continutului

• Pastrati capatul de sus al paginii pentru cel mai important continut. Retineti: continutul bun trebuie sa se ridice la suprafata.

• Formati pagina cu tabele si setati latimea mai degraba in procente, decat intr-un nr. fix de pixeli. Astfel, pagina dvs. se va incadra mereu ecranului, fara a fi nevoie de derulare pe orizontala.

• Optimizati pagina pentru a fi vizualizata cel mai bine la 1024x768.

• Folositi contrast ridicat pentru continutul propriu-zis al paginii dvs.: textul negru pe fond alb, sau textul alb pe fond negru merg cel mai bine.

• Nu folositi prea multe fonturi diferite pe o singura pagina. De asemenea, evitati folosirea fonturilor mici: acestea sunt dificil de citit pe ecranul unul calculator. Verdana este cel mai bun font pentru web, pentru ca este larg, curat si usor de citit.

• Evitati portiunile mari de text. Folositi mijloace care faciliteaza urmarirea, cum ar fi punctele, subtitlurile, cuvinte-cheie accentuate, hyperlink-uri etc.

• Evitati caracteristicile de amatorism cum ar fi: contoare numerice pe pagina, folosirea excesiva a semnelor de exclamatie, text numai cu majuscule, portiuni mari de text aliniate stanga-dreapta (justified), gif-uri animate excesive, fundaluri aglomerate etc.

• Nu folositi ferestre pop-up. Ele distrag atentia vizitatorului si sunt imediat ignorate ca fiind reclame.

• Testati-va site-ul ca sa stiti ca arata bine pe diferite browsere si rezolutii. 

Sfaturi pentru scrierea pe web

• Scrieti in limbaj laic, astfel incat toata lumea sa inteleaga continutul, doar daca nu scrieti un site tehnic pentru oameni cu profil tehnic.

• Citirea de pe un ecran e chinuitoare: folositi cu 50% mai putine cuvinte decat ati fi folosit pe hartie.

• Daca o pagina e prea lunga, impartiti-o in mai multe pagini si realizati un link intre ele.

• Nu folositi marimi de font mai mici decat 10px. pentru continutul paginii dvs. Specificati fonturile in termeni procentuali in loc de pixeli, pentru a lasa utilizatorii sa-si seteze propriile lor preferinte de marime folosind optiunile de vizualizare a textului de pe browser.

• Folositi un corector ortografic. Greselile de ortografie sunt stanjenitoare si scad credibilitatea.

Sfaturi pentru a va cunoaste clientii

• Cereti feedback: includeti un formular pentru feedback in pagina Contactati-ne.

• Publicati un articole online si includeti un formular de abonare(email,RSS) pe pagina Acasa. Oferiti clientilor informatie valoroasa si incurajati-i sa va contacteze. 

• Includeti sondaje si alte mijloace de accentuare a maturitatii comerciale.