Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Ramnicu Valcea.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Super OK. Profesionisti si fara intarzieri.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Cincizeci de sfaturi sigure de design (partea 3)


Sfaturi pentru link-uri

• Realizati link-uri descriptive. Ele trebuie sa indice destinatia de care se leaga utilizatorul, spre deosebire de „click aici”.

• Nu subliniati nimic care nu e link.

• Subliniati link-urile si folositi o culoare consecventa pentru acestea pe tot parcursul site-ului.

• Folositi o culoare diferita pentru link-urile vizitate, astfel incat vizitatorii dvs. sa stie unde au fost. De preferat un ton mai inchis decat cel al culorii link-urilor nevizitate.

• Cand faceti link catre un fisier care nu este HTML, cum ar fi Excel, Word sau PDF, faceti sa fie evident acest lucru, incluzand un mic simbol langa link.

• Nu faceti link-uri catre pagini „in constructie”. 

• Asigurati-va ca link-urile dvs. functioneaza si ca nu aveti link-uri defecte. Exista mijloace gratuite online care va pot ajuta in aceasta privinta.

• Daca folositi link-uri grafice, nu uitati sa folositi caracteristica ALT. Caracteristica ALT ar trebui sa descrie destinatia de care va legati.

Sfaturi despre folosirea graficii


• Optimizati grafica. Folositi doar formate .gif .jpg si .png. Realizati fisierele cu imagini cat de mici posibil, mentinand o calitate acceptabila. Folositi un instrument gratuit de optimizare a marimiii imaginilor.

• Folositi thumbnails (variante in miniatura a unei poze), cu posibilitatea de click ce deschide poza la marimea reala.

• Evitati grafica ce arata ca o reclama. Oamenii ignora asa ceva.

• Folositi caracteristica ALT la poze, chiar daca imaginea nu e link. Ajuta oamenii cu deficiente si pe cei care au inchis grafica.

Sfaturi de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare:

• Creati titluri scurte si descriptive pentru a motiva utilizatorii de motoare de cautare sa faca click pe link-urile dvs.

• Creati o harta a site-ului care sa contina toate paginile si un link la aceasta direct din pagina Acasa. Robotii motoarelor de cautare vor urma link-ul catre harta site-ului dvs. si foarte probabil ca vor adauga toate paginile dvs. la index.

• Hotarati care sunt cele doua sau trei cuvinte-cheie pentru fiecare pagina (cuvintele pe care credeti ca utilizatorii de motoare de cautare le vor scrie pentru a gasi pagina dvs.) si repetati-le adesea in titlul paginii, meta tag-ul descrierii si cuprinsul paginii.

• Creati o pagina cu toate link-urile si denumiti-o Resurse. Aici, plasati link-urile la toate site-urile care au fost de acord sa plaseze un link reciproc catre pagina dvs. Cu cat sunt mai multe link-urile de la site-uri de calitate care au un subiect comun cu al dvs., cu atat mai bine va fi cotat site-ul dvs. pe motoarele de cautare.