Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Vaslui.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Rapid, frumos.
Hunyadi Zsolt, Sc Ameon Com Srl, Targu Mures

Suntem incantati de profesionalism si eficienta.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Punctuali, deschisi cerintelor clientului.
Manolache Nicoleta, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

As putea spune ca ati plecat cu dreptul. Profesionisti si prompti si plini de imaginatie.
Soare Catalin, Event Multimedia Production Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Cum sa angajati compania potrivita de web design (partea 2)


Indicatori de credibilitate

Identificarea „indicatorilor de credibilitate” poate asigura faptul ca o firma este de incredere si va fi prezenta si dupa ce va incaseaza banii. Indicatorii de credibilitate includ, dar nu sunt limitati de urmatoarele:

* Asistenta gratuita prin telefon
* 24 ore/zi service pentru clienti
* O buna afiliere la mediul de afaceri
* Adrese de e-mail pentru contact
* Cel putin grad 2 de evaluare a paginii pe Google(PageRank)
* Prezentarea unui pret /design, contract pe hartie

Experienta in design/Portofoliu

Firma de design are experienta in lucrul cu tipuri similare de afaceri ? Chiar daca un designer nu are un website in portofoliu legat de domeniul dvs, firma pe care o alegeti ar trebui sa aiba cunostinte solide de lucru despre cum se dezvolta un site pentru tipul dvs. de afacere. Website-urile pentru produse si cele pentru servicii nu sunt acelasi lucru. Designerul ar trebui sa aiba un plan de actiune pentru dezvoltarea unui site care atinge numarul maxim de clienti posibili in publicul dvs. tinta.

Cateva intrebari de pus unei firme de design despre experienta sa includ:

* Puteti vedea ce alte site-uri a mai dezvoltat firma respectiva ?
* Firma va efectua o cercetare privind concurenta ?
* Firma va accentua trasaturile, beneficiile si valoarea serviciului sau produsului nostru ?
* Are firma un plan conturat de actiune pentru crearea unui site de la inceput pana la sfarsit ?

Experienta in design nu se leaga mereu de tipul de website-uri dezvoltate pana la momentul de fata. Daca aveti un look special in minte, intrebati firma daca e posibila realizarea unui design similar. Telul final este sa stiti ca veti obtine un beneficiu tangibil din site-ul dvs. printr-un web design eficient, nu prea costisitor.

Servicii suplimentare

Multe firme de web design ofera design, dar nu asigura alte servicii necesare cum ar fi gazduirea si inregistrarea numelui domeniului. In mod ideal, compania dvs. de web design ar trebui sa fie o firma cu toate serviciile, care ofera cel putin gazduirea de baza, inregistrarea domeniului si servicii de optimizare a motoarelor de cautare conforme cu nevoile dvs. Cautati ca sa aflati care sunt alte elemente cheie ale afacerii, astfel incat orice viitoare extindere a site-ului dvs sa fie simpla pe masura ce afacerea se dezvolta.

Timp pana la livrare


Un website eficient are nevoie de 30-60 zile pana la aparitia pe internet, de la inceperea productiei. Daca nu aveti cateva sute de produse sau proiecte individuale de afisat pe site, intregul proces de dezvoltare, de la inceput pana la sfarsit nu ar trebui sa dureze mai mult de 60 de zile. Timpul de raspuns ar trebui sa includa:
* Incarcare website-ului dvs. pe furnizorul de gazduire
* Configurarea textului sau oricaror alte forme  pe site
* Propagarea domeniului (accesarea website-ului si email via yoursite.com)

 

La Pongo, va putem livra un site in 7 zile din momentul in care aveam toata informatia pentru ca:

 

* Pornim de la un model de site, nu de la zero. Astfel, multe intrebari legate de design sunt clarificate chiar in momentul in care comandati site-ul
* Stim sa adunam toata informatia la inceput. Multe companii  de design uita sa puna anumite intrebari, apoi sunt nevoite sa intrerupa proiectul din cand in cand pentru a astepta rapsunsuri. La Pongo folosim un brief standard ce include toate intrebarile la care avem nevoie de raspuns
* Avem multa experienta. Indifierent de domeniul in care activati, probabil ca am mai realizat un site asemanator. Asta ne face sa ne miscam mult mai repede, cunoscand deja modul de desfasurare al proiectului.

Angajarea celei mai ieftine, rapide sau a celor mai sofisticate firme de web design nu este totdeauna egala cu angajarea celei mai potrivite firme. O documentare elementara poate economisi timp si bani.