Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Sfantu Gheorghe.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite.
Budusan Isabela, Tematic Srl, Aiud

Super, vom continua colaborarea.
Guias Laurentiu, Comfort Plus Srl, Oradea

Suntem foarte multumiti de prestatia celor de la Pongo. Am lucrat cu foarte multe agentii de webdesign, freelanceri, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul de profesionalism Pongo.
Multumim. Sigur vom mai reveni.
Mihai Constantinescu, Sysnet Consulting Group, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Realizati un website ultra-atractiv


Pentru ca website-urile sunt mai prezente ca niciodata, oamenii recurg la web pentru a gasi produse si servicii, dupa ce au mai incercat si alte posibilitati in prealabil.

Intr-o lume online atat de aglomerata (care se aglomereaza pe zi ce trece), aveti nevoie de ceva pe site-ul dvs. care sa retina atentia oamenilor si, mai important, sa-i faca sa revina in mod repetat.

Cateva optiuni posibile ar fi:

- Forumuri de discutie
- Licitatii / Anunturi
- Galerii foto
- Pareri de la utilizatori/clienti

Forumuri de discutie

Forumurile de discutie, in functie de afacerea si publicul dvs., sunt una dintre cele mai bune metode de a-i determina pe clienti sa revina. Ideea este ca astfel clientii dvs. genereaza continut atractiv in locul dvs. Ganditi-va… de fiecare data cand un vizitator posteaza un comentariu pe forum, e foarte probabil ca se va intoarce sa vada raspunsurile la acesta.

Puteti dezvolta acest format in intrebari si raspunsuri. Dvs. in calitate de expert, le puteti raspunde vizitatorilor si se poate ca raspunsurile dvs. la problemele oamenilor sa genereze si mai mult trafic pe site-ul dvs., pentru ca veti ajunge cunoscut ca locul unde se poate primi un sfat.

Licitatii / Anunturi


Licitatiile si anunturile sunt o alta metoda de a-i face pe oameni sa revina pe site-ul dvs. O data cu succesul lui eBay, licitatiile online au devenit mai cunoscute. Furnizarea un site care acopera un anumit segment al licitatiilor ar putea sa beneficieze de interesul crescut din acest sector.

Daca licitatiile nu va surad, atunci anunturile ar putea sa fie ceva prin care sa oferiti vizitatorilor si clientilor un spatiu pentru negociere de bunuri si servicii. Vizitatorii dvs. sunt cei care vor genera continutul si de aceasta data, si se vor angaja la folosirea serviciului.

Galeriile foto


Veti gasi galerii foto pe multe site-uri, s-ar putea chiar sa aveti o poza pe unul dintre ele. Sa aveti o poza este semi-atractiv, dar sa aveti un site pe care oamenii sa-si poata incarca pozele lor este atractiv ! Iar un site pe care ei pot sa si comenteze si sa evalueze este ultra-atractiv !

Poate ca nu veti dori ca oamenii sa comenteze pozele din galeria dvs., dar astfel vizitatorii vor genera continut si e mult mai probabil ca ei sa revina pe site.

Parerile utilizatorilor/clientilor

La fel ca in cazul galeriilor, avem si optiunea parerilor despre produse si servicii.
Vindeti produsul si aveti o serie coplesitoare de vanzari care va sustine, dar nimic nu este mai convingator decat sustinerea clientilor. O parere pe site-ul dvs. e buna, dar inserarea lor intr-un loc atat de accesibil publicului cum ar fi sectorul parerilor poate aduce si mai multa autenticitate.