Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Botosani.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super profesionisti ! Tot asa !
Ciprian Bara, Cabinet de Avocat Ciprian Bara, Bucuresti

Rapid, frumos.
Hunyadi Zsolt, Sc Ameon Com Srl, Targu Mures

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Bazele web design-ului


Sa spunem ca aveti o afacere infloritoare – toate merg asa cum trebuie. Va lipseste insa o piesa importanta de marketing: prezenta pe internet, un website. Ca orice altceva in afaceri, obtinerea unui website necesita planificare. Obtinerea unui website eficient necesita si mai multa planificare. Iata cateva lucruri de baza de stiut si planificat:


Website-ul dvs.


Website-ul dvs. va fi o suma de pagini legate impreuna prin hyperlink-uri. Sigur ca puteti avea un website de o singura pagina sau cu cate pagini doriti, in functie de cantitatea de informatie pe care vreti sa o oferiti clientilor dvs. Hyperlink-urile sunt texte sau imagini care ne indreapta catre o alta pagina.


Publicul dvs.


Pe masura ce site-ul evolueaza, la fel se intampla si cu genul de persoane care il acceseaza si cu modul in care il acceseaza. Se stie ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea. Este foarte dificila proiectarea unui site care sa fie accesibil tuturor. Alegeti-va cu atentie continutul si designul, tineti minte care este publicul dvs. tinta si ce tip de echipament folosesc. Folosesc calculatorul sau telefonul mobil pentru a acesa site-ul? La ce rezolutie? Ce browser web folosesc majoritatea (Internet Explorer, Firefox etc)? Bineinteles, site-ul dumneavoastra trebuie sa arate bine pe toate aceste medii, dar cunoscand profilul utilizatorului, puteti optimiza in anumite directii.


Cea mai buna metoda pentru conectarea cu cat mai multe persoane este folosirea HTML-ului simplu si folosirea minimala applet-urilor Java, animatiilor Flash cat si a altor plugin-uri. Desi acest lucru nu va aduce o infatisare stilata, ultraeleganta si ultramoderna site-ului dvs., veti avea totusi satisfactia de a sti ca site-ul dvs. este accesibil mai multor oameni. Pana la urma, aceasta era si ideea, nu ?


Continut


Daca am trecut de introducere, e cazul sa trecem acum la miezul problemei, sau al site-ului: continutul. Cel mai important aspect al oricarui website, continutul, este acel lucru care va va aduce vizualizari si ii va readuce pe cei care l-au vizualizat. Continutul ar trebui sa depinda de ceea ce doriti sa stie clientii – despre companie, despre produse, servicii. Mentineti continutul interesant, actualizati-l des pentru repetarea vizualizarilor. Adesea, acest lucru inseamna sa puneti la dispozitie mai multe detalii ale diferitelor aspecte ale afacerii dvs., cum ar fi reduceri de sezon etc. Clientii dvs. vor reveni pe site in mod repetat daca acest continut este relevant si daca este ceva nou de fiecare data cand il viziteaza.

 

Prezentare


Un site bine prezentat va fi un site de succes. Fie ca proiectati singuri site-ul, sau transmiteti sarcina catre o companie de creatie asa cum suntem noi, e bine ca intai sa va puneti pe hartie propriile idei. Alegeti textul, culoarea si grafica atenti, pentru ca toate contribuie la durata de deschidere a paginii. Pentru inceput, pagina Acasa e bine sa fie usor de deschis, cu o structura fiabila navigarii. incercati mentinerea aceleiasi prezentari pe parcursul intregului website. Schimbati formatul doar pentru sectiunile diferite si nu pentru pagini diferite. Daca bara de navigare este in capatul paginii Acasa, mentineti-o astfel in toate celelalte pagini principale. Consecventa formatului este foarte, foarte importanta.