Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Resita.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Suntem incantati de profesionalism si eficienta.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

 

Din libraria noastra de articole

Greseli in web design si marketing (partea 1)


Exista pe website-ul dvs. vreuna dintre greselile de mai jos ? Oricare dintre ele vor scadea vanzarile pe web.

Greseli in web marketing

- Lipsa continutului de valoare. Fara continut de valoare, nu exista niciun motiv pentru vizitatori si cumparatori sa revina pe website-ul dvs.

- Absenta informatiilor de contact sau gasirea lor dificila.

- Incercarea de a fi orice pentru oricine, in loc de a oferi ceva special.

- Absenta unui formular de comanda online. Poate fi usor de cumparat de la dvs. prin asigurarea mai multor optiuni de comanda, inclusiv a unui formular securizat de comanda online, un numar de telefon 800 si un numar de fax.

- Absenta cuvintelor-cheie in continutul web, in titluri si descriere. Aceasta va duce la o pozitionare slaba pe motoarele de cautare.

- Continut egocentric vs. Continut de care beneficiaza publicul.

- Continut care satisface egoul directorului companiei, sau al dezvoltatorului, al designerului sau programatorului vs. continut orientat catre client.

- Initierea paginii cu „Bine ati venit pe pagina Acasa” in loc de a furniza un titlu orientat catre beneficii. De exemplu, „Opt metode de a creste credibilitatea si vanzarile online

- Link-uri defectuoase.

- Pagini care se incarca greu. Posibilii cumparatori nu vor astepta sa vi se incarce paginile.

- Greseli ortografice. Veti pierde credibilitatea.

- Paginile de intrare tip splash (pagini Acasa cu animatie) pe care vizitatorii trebuie sa faca un click ca sa intre pe site, in loc sa prezentati de la inceput despre ce este vorba pe site.

- Pe cadre (frame) se naviga greu. Ele nu sunt sustinute de browsere mai vechi, sunt dificil de pastrat ca favorite (bookmark), de scris in ele si sunt dificil de indexat de motoarele de cautare.