Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Targoviste.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Sisteme de Management al Continutului(Content Management Systems)


E de mare actualitate in comunitatea online o tehnologie care confera utilizatorului obisnuit de calculator posibilitatea de a crea si mentine propria lor prezenta web. In trecut, persoanele care erau interesate sa aiba si sa opereze propriile lor website-uri erau nevoiti sa invate HTML, DHTML si alte tehnilogii web cum ar fi JavaScript si CSS. Singura alternativa era din nefericire, sa plateasca pe cineva ce cunoaste aceste tehnologii pentru a mentine site-ul. Acesta este unul din motivele principale pentru care multe companii au ignorat prezenta pe internet. Achitarea unei alte taxe lunare pentru a mentine site-ul nu le-a suras.  Din fericire, lucrurile s-au mai ameliorat acum, prin tehnologii ce permit utilizatorilor fara cunostinte tehnice sa isi actualizeze site-ul.


Cum se numeste aceasta tehnologie inovatoare care micsoreaza distanta dintre profesionistii IT si noi insine ? Sisteme de Management al Continutului (Content Management Systems, cunoscut si ca CMS). Simplu spus, Sistemele de Management al Continutului sunt aplicatii care implementeaza instrumente usor de folosit pe internet in combinatie cu o baza de date si template-uri web (sabloane web) cu scopul de a construi mai usor si de a actualiza continutul unui site. De aici si numele, Sisteme de Management al Continutului. Aplicatiile CMS sunt ideale pentru afacerile si site-urile care necesita actualizari frecvente.


Simplitatea sta in faptul ca prin utilizarea instrumentelor web, Sistemele de Management al Continutului separa complet actualizarea si crearea continutului propriu-zis al site-ului, de designul si prezentarea acestuia. Asadar, se permite unei persoane fara cunostinte de HTML sa intre si sa modifice/adauge continut pe paginile site-ului fara sa faca schimbari structurale la designul site-ului.
Care sunt cateva dintre beneficiile asociate cu folosirea Sistemelor de Management al Continutului in raport cu web designul traditional ?


Pentru inceput, Content Management Systems sunt dezvoltate astfel incat un utilizator novice are puterea de a mentine si actualiza site-ul. Ariile de adaugare de continut sau actualizare sunt proiectate ca sa ofere o interfata foarte usor de folosit, care apare mai degraba ca o aplicatie obisnuita de procesare e textelor pe care toti o cunoastem. Aceasta face posibila pentru orice persoana implicata in creare de documente sa mentina eficient si usor continutul pe website-ul companiei.


Pentru ca mai multi oameni pot actualiza site-ul, informatia este in general mult mai corecta si recenta. Actualizarea manuala a paginilor vechi cu scopul de a le pastra relevante, cu informatii vesnic in schimbare, nu este doar frustranta, dar si repetitiva si o pierdere de timp. In piata competitiva online de astazi, informatia la zi este cruciala pentru credibilitatea si succesul afacerii.
Content Management System face ca aceasta sarcina sa nu mai fie complicata prin realizarea schimbarilor globale (pe website) cu ajutorul modificarii unui singur fisier. Deoarece toata informatia site-ului este depozitata intr-o locatie centrala, cand acea informatie este modificata, fiecare pagina de pe acel site care contine acea informatie specifica este actualizat imediat. Pur si simplu ! Aceasta permite ca editorii sau autorii website-ului sa scrie, editeze si sa publice informatie pe website fara sa fie nevoie sa trimita toate materialele la Webmaster. Fara inconsecvente, fara verificari – mai putina munca.