Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Bistrita.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite.
Budusan Isabela, Tematic Srl, Aiud

Rapid, frumos.
Hunyadi Zsolt, Sc Ameon Com Srl, Targu Mures

Suntem incantati de profesionalism si eficienta.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de prestatia celor de la Pongo. Am lucrat cu foarte multe agentii de webdesign, freelanceri, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul de profesionalism Pongo.
Multumim. Sigur vom mai reveni.
Mihai Constantinescu, Sysnet Consulting Group, Bucuresti

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Cele 3 sfaturi pentru alegerea unui web designer


1. Nu judecati abilitatile unui designer doar din perspectiva aptitudinii sale pentru design grafic.

Asa cum nu puteti judeca un om dupa haina pe care o poarta, la fel nu puteti evalua un web designer doar in functie de priceperea sa la designul grafic. Desi acesta e important, imaginile atractive nu sunt partea reprezentativa a unui design bun. De fapt, ele sunt o parte relativ mica din ceea ce inseamna un website reusit.

Evaluati portofoliul designerului considerand aceste intrebari simple:

- Designerul proiecteaza avand la baza ideea de functionalitate ? Altfel spus, site-ul este proiectat pentru forma sau pentru functionarea sa ? Designerul are bune abilitati de organizare ? Evaluati organizarea intregului site, ca si organizarea formatelor fiecarei pagini.

- Designerul ia in calcul tehnicile care implica o navigare usoara ? Verificati cateva din site-urile portofoliului sau si examinati cu atentie cat este de facila navigarea prin site si gasirea unor tipuri specifice de informatii. Toate site-urile trebuie sa-l motiveze pe client sa faca ceva, fie ca e vorba de cumpararea unui produs, completarea unui formular, aderarea la un newsletter etc. Indeplineste designerul conditiile unei bune vizualizari prin indrumarea clientilor catre initierea unei actiuni ?

- Designerul proiecteaza site-uri care sunt usor de folosit ? in loc sa va intrebati daca un site este aspectuos, intrebati-va daca ati putea fi convins de un astfel de site sa cumparati un produs daca v-ati situa in publicul tinta al acelui site.

2. Discutati cu persoanele de referinta.

Nu trebuie doar sa parcurgeti site-urile din portofoliul designerului. Contactati cativa dintre fostii clienti ai designerului si intrebati-i despre detaliile colaborarii lor. Aflati cat a durat pana la finalizarea site-ului, precum si cat de facila a fost colaborarea cu designerul.

De asemenea, intrebati, mai ales, cat de eficient a fost site-ul clientului. Cati au vizitat site-ul ? Cu cat le-au crescut vanzarile ? Cat de bine a realizat site-ul scopurile vizate de client ?

3. Trebuie sa aveti cunostinte de baza despre metodele de web design

Va ajuta semnificativ la evaluarea unui potential web designer daca si dvs. cunoasteti macar elementele de baza ale unui web design de calitate. In felul acesta veti fi capabil sa diferentiati mai bine metodele bune de cele mai putin bune.

 

Inainte de a va pregati sa angajati un designer, ar fi bine sa cautati pe internet, dar si in rafturile librariilor. Incercati, pe cat posibil, sa intelegeti bazele fiabilitatii produsului si a marketingului online. De asemenea, trebuie sa va strangeti informatiile din mai multe surse diferite. Expertii se contrazic de multe ori, asa ca este mai bine sa priviti din mai multe perspective si sa intelegeti de ce au argumente diferite.