Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Pitesti.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Cincizeci de sfaturi sigure de design (partea 1)


Sfaturi de a impune un brand pe website

• Includeti logo-ul pe toate paginile. Situati-l in stanga sus pe fiecare pagina.

• Puneti langa logo un tagline sau o fraza mai inspirata care rezuma scopul afacerii dvs. De exemplu „Mereu preturi scazute” este tagline-ul pentru Wal-Mart.

• Creati un simbol personalizat (favicon). Un favicon este acel simbol grafic mic care apare langa URL.

• Afisati o imagine consecventa pe toate paginile. Folositi o schema de culori si prezentare care sunt clar recunoscute pe tot site-ul.

• Afisati o sectiune „Despre noi”, care include toate informatiile relevante despre dvs. si afacerea dvs.

• Includeti o declaratie de drept de autor in josul fiecarei pagini.

Sfaturi pentru navigarea pe website

• Faceti paginile sa se incarce in mai putin de 10 secunde.

• Grupati optiunile de navigare in categorii relevante.

• Folositi denumiri obisnuite pentru optiunile din meniu: Acasa, Despre Noi, Contactati-ne, Ajutor, Produse. Evitati alternativele „destepte” sau pe cele „la moda”.

• Daca site-ul dvs. foloseste Flash, puneti la dispozitie si o versiune HTML pentru utilizatorii care prefera un site mai rapid si mai putin sofisticat.

• Puneti la dispozitie link-uri de navigare cu text simplu, in josul paginilor lungi, asa incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa deruleze iar ca sa ajunga la ele.

• Faceti un link pe logo catre pagina Acasa, cu exceptia logo-ului de pe pagina Acasa. Puneti un link catre pagina Acasa pe toate paginile interne.

• Afisati calea de navigare; aceasta este drumul parcurs de la pagina Acasa pana la pagina la care va aflati. Un breadcrumb trail arata cam asa: Acasa > Sectiune > Sub-Sectiune > Pagina, si faciliteaza foarte mult navigarea.

• Daca site-ul dvs. este prea mare, furnizati abilitati de Cautare (search). Includeti o caseta de cautare in coltul din dreapta sus al paginii Acasa si un link la pagina de Cautare din paginile interioare. Exista oferte gratuite pentru un motor de cautare gratuit si puternic pentru site-ul dvs.

• Setati caseta de cautare la cautare pe website si nu cautare pe web, in cazul in care faceti cautarea prin intermediul Google.

• Creati o pagina standard de eroare care afiseaza o harta simpla a site-ului cu link-uri catre principalele sectiuni ale site-ului dvs. Astfel, nu veti pierde vizitatorii care au urmat un link gresit catre site-ul dvs. sau care au gresit ortografia URL dvs.