Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Oradea.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super profesionisti ! Tot asa !
Ciprian Bara, Cabinet de Avocat Ciprian Bara, Bucuresti

Foarte prompti, profesionisti si amabili. Succes in continuare.
Laurentiu Vasilescu, Sc Maxim Servcomex Intermed Srl, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Website-ul dvs. va aduce deservicii in afacerea online ? (partea 2)


12. Asigurati-va ca site-ul dvs. merge bine pe principalele browsere si rezolutii de ecran. Verificati daca nu aveti link-uri defecte sau invechite.


13. Verificati de mai multe ori ortografia si gramatica. Greselile de acest gen vor dauna vanzarii mai repede decat ati zice peste.

14. Nici sa nu va ganditi sa incarcati muzica de fundal pe site-ul dvs. Nimic nu trimite mai repede clientii la plimbare decat un fisier midi repetitiv care urla sau bazaie in fundal.

15. Evitati sa folositi prea multe gadget-uri – daca nu aveti nevoie si clientii nu au nimic de castigat din ele, renuntati la ele. Exista foarte putine gadget-uri care impresioneaza astazi. Daca doriti sa va impresionati vizitatorii, dati-le informatie clara  pe pagini clar prezentate care se incarca usor.

16. Bara de navigare ar trebui sa contina link-uri doar catre paginile PRINCIPALE ale site-ului dvs. Link-urile catre sub-pagini pot fi facute din acele pagini principale. Incercati sa va asigurati ca nimic de pe site-ul dvs. nu este mai departe de 3 click-uri distanta de la pagina Acasa.

17. Daca folositi grafica pentru principalele link-uri de navigare, ar trebui sa aveti in vedere si includerea link-urilor text (in josul paginii de exemplu). Acest lucru va fi apreciat de vizitatorii care nu pot (sau nu vor) sa descarce grafica.

18. Nu puneti semne de „in constructie” pe o pagina. Daca nu e terminata, nu o faceti accesibila.

19. Trebuie sa aveti link-uri oneste. Nu puneti un link care spune „click aici pentru un cadou gratuit” care de fapt trimite vizitatorul pe alt site unde nimic nu e gratis.

20. Folositi LITERELE MARI cu moderatie pentru accentuarea cuvintelor importante. NU SCRIETI PASAJE MARI DE TEXT CU MAJUSCULE. FACE TEXTUL GREU DE CITIT SI ARATA GROAZNIC. VIZITATORII DVS. NU VOR VREA SA-L CITEASCA. DACA DORITI SA SUBLINIATI CEVA IMPORTANT, INCERCATI FOLOSIREA SPATIULUI SAU A CULORII.

21. Nu puneti pasaje mari de text cu litere INGROSATE (BOLD). Ar trebui sa folositi textul ingrosat cu moderatie, pentru accentuare sau pentru titlu.

22. Nu SUBLINIATI orice text pe pagina. Oamenii vor crede ca este un link (care eventual e defect).

23. Daca aveti link-uri incorporate in text, asigurati-va ca ele sunt vizibile. Cea mai buna metoda de-a va face link-urile observate este sublinierea lor.

24. Evitati folosirea frame-urilor(adica atunci cand ecranul este impartit in doua sau mai multe parti). Acestea pot aduce multe complicatii de care nu aveti nevoie.

25. Evitati folosirea unei pagini de deschidere de genul „click aici ca sa intrati”. Sunt o pierdere de timp pentru vizitator.