Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Calarasi.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Super, vom continua colaborarea.
Guias Laurentiu, Comfort Plus Srl, Oradea

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

As putea spune ca ati plecat cu dreptul. Profesionisti si prompti si plini de imaginatie.
Soare Catalin, Event Multimedia Production Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Ce sa evitati cand realizati designul unui website eficient ?


Designul eficient este acela care este simplificat la maxim, confortabil pentru utilizatori pentru ca ei sunt scopul dvs. principal. Acest design care anunta in mod clar si simplu despre ce e vorba in site-ul dvs., care ofera rapid utilizatorilor exact ce asteptau sa vada pe paginile dvs., fara sa fie enervati de informatii nesemnificative. Marea greseala facuta de multi designeri este sa proiecteze actiunile din propriul lor punct de vedere, fara sa se gandeasca la utilizator.

Factorii care dauneaza eficientei designului unui website

• Timp suplimentar necesar deschiderii website-ului 
• Continut scris defectuos
• Design-ul prea complex, care abunda in elemente

Timpul suplimentar necesar deschiderii website-ului

Timpul de incarcare a paginilor dvs. este extrem de important. Utilizatorii vor inchide site-ul foarte repede daca ii faceti sa astepte mai mult pentru ca paginile se incarca prea lent. Alte site-uri sunt doar la un click distanta de ei. 

Indiferent daca e vorba despre grafica, multimedia, texte, mini-aplicatii – fiti atenti la situarea lor pe site. Nu le adaugati fara alegerea buna a pozitiei, doar pentru ca dvs. sau designerul dvs. au o idee despre aceasta. Proiectati-le pe dimensiuni mici.

Continut scris defectuos

Textul care este pregatit pentru printare nu are de-a face cu textul pentru internet. Dupa cum precizeaza Jacob Nielsen, specialistul in fiabilitatea web, utilizatorilor li se pare mai dificila citirea informatiei pe calculatoare, decat pe editiile tiparite. Ei  mai degraba scaneaza textul decat sa citeasca in profunzime. Mari cantitati de text sunt ilizibile, deci ei n-ar putea sa le citeasca. Metodele de a face textul mai lizibil si mai eficient ar putea fi acestea:


• paragrafe separate
• titluri
• subtitluri
• accentuarea alineatului
• punctari
• ingrosari
• hyperlink-uri
• font-uri diferite de marimi diferite

Designul prea complex care abunda in elemente

• Nu complicati sarcina utilizatorilor printr-un design complex si aglomerat, reducand claritatea website-ului si intarziind deschiderea sa si aparitia pe monitor.
• Evitati frame-urile. Acestea ar putea sa dauneze mult fiabilitatii site-ului.
• Daca aveti un site, realizat prin metoda flash, nu veti putea explica repede si clar utilizatorilor care este continutul, la ce ar putea folosi, ce ar avea de castigat folosind serviciile dvs., pentru ca numai deschiderea va dura prea multe minute. Daca insistati sa includeti elemente flash, o varianta mult mai buna este inserarea lor intr-un mic fisier separat, de marime bine definita, dar pentru aceasta trebuie sa aveti un scop clar. Esentiala este pagina Home, portalul principal al website-ului dvs.