Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Miercurea Ciuc.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Super profesionisti ! Tot asa !
Ciprian Bara, Cabinet de Avocat Ciprian Bara, Bucuresti

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Website-ul dvs. va aduce deservicii in afacerea online ? (partea 1)


Designul website-ului dvs. este crucial pentru succesul afacerii dvs. online.

Oamenii nu mai sunt amatori pe internet, iar un site care arata rau va indeparta multi posibili clienti. In mod similar, un site caruia ii lipseste un scop definit si incearca sa suplineasca prea multe ipostaze pentru prea multi oameni, nu va avea clienti care sa se inghesuie sa dea detaliile cartilor lor de credit. Iata 25 de lucruri pe care le puteti face ca sa conferiti un plus de credibilitate site-ului dvs.:

1. Incercati sa captati interesul vizitatorilor dvs. imediat cum ajung pe pagina dvs. Este important sa poata afla IMEDIAT ce vor putea gasi pe site-ul dvs. si ce castiga daca se afla aici. incercati sa veniti cu un titlu de deschidere care va capta atentia acelor oameni pe care incercati sa-i convingeti.

2. Fiti consecvent in designul dvs. Fiecare pagina ar trebui sa aiba aceleasi fonturi (stil de text), aceleasi link-uri de navigare, aceeasi prezentare generala, acelasi plan de culoare etc.

3. Alegeti-va culorile cu atentie. Nu asociati culori nepotrivite. Am citit un articol recent care sugereaza ca designerii ar trebui sa priveasca culorile pe care le folosesc pe pagina lor web si sa se intrebe daca  si-ar pune un astfel de tapet cu aceeasi combinatie de culori la ei in camera.

4. Folositi un fundal dintr-o culoare simpla  (adica fara scheme sau modele sofisticate). Asigurati-va ca textul dvs. contrasteaza PUTERNIC cu culoarea de pe fundalul dvs. - un text negru pe fundal alb este cea mai buna combinatie.

5. Optimizati paginile pentru o deschidere rapida. Evitati folosirea imaginilor excesiv de mari (atat din punct de vedere al memoriei, cat si ca marime efectiva pe pagina). Imaginile care sunt prea mari vor incetini timpul de incarcare al paginii dvs., vor arata adesea rau si de regula nici nu sunt necesare.

6. Nu faceti paginile mai lungi decat trebuie sa fie. Paginile care trebuie derulate in jos prea mult pot fi obositoare si, daca nu sunt bine scrise, mentinerea atentiei vizitatorului poate fi dificila. Asigurati-va ca tot ce se afla pe pagina este NECESAR. Merita sa faceti examinarea critica a continutului, fraza cu fraza  si sa va intrebati care lucruri sunt intr-adevar necesare si care nu.

7. Nu va temeti de spatiile goale. Nu va imbacsiti pagina cu multe „chestii”. Daca nu sunt esentiale, eliminati-le. Puteti atrage atentia catre lucrurile importante, lasandu-le sa „respire” mai degraba, decat sa apara imense sau stridente.

8. Asigurati-va ca aveti un link catre pagina dvs. de Home pe fiecare pagina a site-ului dvs. Link-urile tip „back” nu sunt folositoare oamenilor care au ajuns direct dintr-un motor de cautate pe o pagina a dvs.


9. Includeti informatiile dvs. de contact (numele companiei, adresa, link catre pagina de contact si poate chiar numere de telefon/fax) in josul fiecarei pagini de pe site-ul dvs. Aceasta ii va scuti pe vizitatori sa mai caute si ii va reasigura ca aveti o afacere reala si credibila.

10. Nu puneti un contor grafic pe pagina dvs. Oamenii nu vor cumpara de pe un site care are ceva de genul: „Vizitatori din 1998: 00001471” cu cifre imense in josul paginii. Pur si simplu sa nu faceti asta. Puteti avea toate statisticile pe care le doriti despre vizitatorii dvs. de la gazda site-ului dvs. (sau de la terti furnizori de servicii cum ar fi Google Analytics).

11. Nu aglomerati pagina Home cu bannere, reclame si grafica ce nu e necesara. Mai putin inseamna cu siguranta mai mult in web design. Daca doriti sa plasati reclame pe site-ul dvs., mentineti la minimum necesar – in special pe pagina Home(maxim 2 bannere – de preferat niciunul).