Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Targu Mures.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Super, vom continua colaborarea.
Guias Laurentiu, Comfort Plus Srl, Oradea

Rapid, frumos.
Hunyadi Zsolt, Sc Ameon Com Srl, Targu Mures

Super OK. Profesionisti si fara intarzieri.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

 

Din libraria noastra de articole

Vizitatorii website-ului dvs. – Vor ramane ? (partea 2)


(continuare)

5. Bannere animate – NU puneti bannere animate pe pagina Acasa.

Bannerele, animate sau nu, sunt imagini si pot incetini deschiderea paginii. De asemenea, bannerele animate distrag atentia si daca il distrag pe vizitator de la scopul esential al site-ului pierdeti o posibila vanzare.

Foarte multe site-uri noi folosesc schimbul de bannere ca un mod de a atrage vizitatori pe site. E OK, dar sa nu le puneti pe pagina Acasa. Puneti-le in josul tuturor celorlalte pagini, daca doriti, dar nu pe pagina principala. Retineti, daca pagina Acasa este destul de puternica sa capteze interesul vizitatorilor, ei vor face click mai departe pe mai multe pagini si vor vedea si bannerele.

6. Prea mult volum pe o singura pagina – Am vazut site-uri unde proprietarul are aproape toate programele afiliate la care a aderat, pe pagina Acasa.

Daca scriem un cuvant cheie pe un motor de cautare si fac click pe primul site care apare sus, vrem sa gasim ceea ce cautam, fara sa fie nevoie sa trecem prin multe paragrafe de reclame si link-uri afiliate. Daca vizitatorii nu sunt convinsi ca vor gasi ceea ce cauta, ii veti pierde.

Ar trebui sa folositi pagina Acasa pentru a primi vizitatorii si a le spune exact ce doresc sa stie. Daca site-ul dvs. este despre animale de companie, spuneti-le asta chiar de la inceput. Spuneti-le la ce fel de informatie sa se astepte in paginile dvs. Asigurati-va ca navigarea este usor de urmat prin mentinerea barei principale de navigare in stanga sus pe pagina dvs. si aducerea link-urilor pe parcursul textului.

Pagina Acasa trebuie sa-i conduca pe vizitatori catre restul site-ului, caci acolo realizati vanzarile.

Acestea sunt cateva dintre problemele pe care le-am gasit pe cand cautam informatie pe internet. Speram ca veti fi in stare sa folositi aceasta informatie pentru a avea site-uri mai usor de folosit si sa nu indepartati vizitatorii.