Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Sibiu.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Suntem incantati de profesionalism si eficienta.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Firma mea fiind localizata in Egipt am avut nevoie de un site in 3 limbi: romana, engleza, rusa. Am fost foarte multumit de site-ul creat de Pongo.
Marcel Solcan, Alex Trade Company, Egipt

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

 

Din libraria noastra de articole

Sapte motive majore pentru care afacerea dvs. are nevoie de un website


1. Usurinta cu care clientii utilizatori de internet cauta afaceri si produse, comparativ cu rasfoirea ghidului Pagini Aurii.


2. Aduce o expunere mai mare. Website-ul dvs. va fi vizibil ORIUNDE. Nu veti mai fi legat de expunerea geografica limitata a cartilor de telefon. De asemenea, din ce in ce mai multi consumatori folosesc internetul pentru a gasi afaceri si produse/servicii de care au nevoie – oamenii nu pot cumpara produsul sau serviciul dvs. daca nu stiu ca existati.


3. Puteti spune mult mai mult. Puteti spune mai multe pe un website decat ati afisa pe orice reclama tiparita, sau carte de telefon, sau reclama TV/radio. Nu exista restrictii de spatiu sau timp pe un website, asa ca puteti spune oricat doriti.


4. Reclame ieftine, eficiente. Clientii dvs. vor cunoaste mai bine produsele sau serviciile, pentru ca vor avea acces la prezentarea lor atunci cand au ei timp disponibil, decat sa fie nevoiti sa asculte sau sa vada reclame in ritm alert la radio/TV ca sa-si ia informatia de care au nevoie.


5. Economiseste bani. Puteti economisi banii de tiparire si renunta la costuri postale pentru brosuri, pliante, cupoane, recomandate si alte expedieri postale.


6. Este mereu disponibil. Website-ul dvs. este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cand nu puteti raspunde la telefon, puteti fi sigur ca website-ul este disponibil sa le raspunda clientilor in locul dvs.


7. Economiseste timp. Timpul pe care l-ati fi petrecut la telefon raspunzand intrebarilor clientilor poate fi acum folosit si investit in dezvoltarea afacerii dvs.