Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 

Contacteaza-ne

Pongo realizeaza site-uri cu un web design de calitate pentru firmele din Galati.
Va puteti baza pe noi si pentru: web hosting, design si tiparire brosuri, design logo si obiecte promotionale.

Telefon
0769.617.891
Email
Online
Intrati in contact Online cu un reprezentant Pongo »

Ce spun clientii?

Am fost contactata cu promptitudine. Amabilitatea si disponibilitatea de pliere pe nevoile firmei noastre sunt atributele care au caracterizat echipa Pongo.
Barbu Lucretia Elena, Ciprian Nemes - Terra Aster, Alba Iulia

Super profesionisti ! Tot asa !
Ciprian Bara, Cabinet de Avocat Ciprian Bara, Bucuresti

Super OK. Profesionisti si fara intarzieri.
Laurentiu Dicu, Eastlines UK Ltd, Anglia

Suntem foarte multumiti de prestatia celor de la Pongo. Am lucrat cu foarte multe agentii de webdesign, freelanceri, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul de profesionalism Pongo.
Multumim. Sigur vom mai reveni.
Mihai Constantinescu, Sysnet Consulting Group, Bucuresti

Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor Pongo: promptitudine, seriozitate, ajutor eficient din partea operatorului cu care am intrat in legatura. Speram intr-o colaborare de lunga durata.
Palamariu Amalia, Sc Delta Electrotehnic Munteanu Srl, Bucuresti

Rapid si eficient.
Patrunjel Narcis, Lazo Srl, Voluntari

 

Din libraria noastra de articole

Trei motive impotriva folosirii majusculelor


Uneori e bine sa folositi majuscule. Literele mari pot induce o aparenta de stil pe site-ul dvs. Totusi este bine sa fie folosite foarte rar. Iata trei motive pentru care ar trebui sa le evitati in majoritatea cazurilor:

1. Este greu pentru ochiul omenesc sa recunoasca cuvintele cu toate literele majuscule. Aceasta pentru ca forma din jurul fiecarui cuvant este la fel. Toate cuvintele in majuscule sunt dreptunghiulare ca forma, iar cuvintele scrise cu litere mici au elemente ascendente sau descendente pe anumite litere care variaza forma. Observati diferenta formelor acestor cuvinte:

LIBELULA

libelula

Vedeti diferenta ? Noi recunoastem cuvintele mai ales datorita formei lor. Cand forma tuturor cuvintelor este aceeasi, e mult mai dificila lectura.

2. Datorita formei literelor, literele mari au o aparenta aspra. Literele mari au o aparenta amenintatoare, in mod subtil. Cand cititorii se confrunta cu o fraza (sau chiar un cuvant), cu litere mari, e foarte probabil sa fie influentati negativ de ele. Avand in vedere ca va doriti ca cititorii sa va citeasca enuntul, atunci aceasta nu e sentimentul pe care doriti sa-l aiba.

Desi aceasta problema e importanta pe un website, este si mai critica atunci cand e vorba de email-uri. Deoarece email-urile sunt mai personale, literele mari pot parea chiar mai infricosatoare. Evitati folosirea literelor mari in email-uri. Scrierea unui mesaj numai cu majuscule este echivalentul tonului rastit.

3. Literele mari sunt o forma de evidentia, insa una foarte slaba. Cand folositi litere mari pentru evidentierea unui punct particular, va parea diferit oarecum de restul textului, dar nu cu suficient de mult contrast ca sa iasa in evidenta. Este mult mai bine sa folositi un contrast al marimii, culorii sau formei (de exemplu sa ingrosati textul). Aceste forme de accentuare sunt toate usor de citit si ies mai bine in evidenta.

Asa cum am precizat mai devreme, sunt momente cand este potrivita folosirea literelor mari. Doar ca trebuie sa va ganditi cu atentie si sa le folositi rar.